Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem felelhet egy főiskol...

Miért nem felelhet egy főiskolai tanár?

Figyelt kérdés
Reménykedem benne, hogy a kérdést olvassa is egy, és talán tud rá választ adni, mert komolyan érdekelne, viszont rákérdezni nyilván nem szeretnék az illetékesnél. Van, hogy hetekig nem felel (úgy, hogy hetente egyszer küldök neki levelet ugyanarról), és ez az általános. Nem hülyeséggel keresem meg, sokszor határidőhöz kötött a téma, és mégis rengeteg esetben cseszik a fejemre. Nem gondolnám, hogy annyira idegesítő lennék, hogy nem akar foglalkozni velem, de ha mégis így gondolná sem hiszem, hogy ezt megtehetné, és én abszolút megértem, hogy sok a dolga, de sokszor elég lenne tíz másodperc, és válaszolhatna normálisan.
2016. márc. 16. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Kötelessége ?
2016. márc. 16. 23:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, igen. Nem elhanyagolható dolgokkal keresem, szakfelelősöm, és talán nem is zavarna ennyire, ha nem látnám, hogy fészbukon viszont fent van munkaidőben. Legalábbis kétlem, hogy csak azért csináltak volna minden tanárnak külön e-mail címet, hogy ha van kedvük, böngészgessék, és válaszoljanak 1-2 levélre.
2016. márc. 16. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha látod, hogy fent van a FB_on, akkor írj rá ott (is):)
2016. márc. 17. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
18%
Odaballagsz hozzá személyesen és felteszed a kérdésedet.
2016. márc. 17. 00:16
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem tudod személyesen intézni? Mindenkinek van irodája. Bemész és meg kérdezed. Sokkal jobb szemtől szembe intézni a dolgokat, mint amúgy.
2016. márc. 17. 03:33
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

E-mailekre szerintem nem kötelessége válaszolni. Van, aki megteszi, van, akinek viszont olyan sok hallgatója van egyszerre, hogy lehetetlen feladat lenne, ha mindenki e-mailekkel bombázná, ezért csak előre megbeszélt esetben válaszol e-mailekre.

Nem tudom, én nem olyan régen végeztem, nálunk tiszteletlenség lett volna e-mailben "zargatni" egy tanárt (beadandó elküldése konzultációra, az más) - ha valami elég fontos volt számunkra ahhoz, hogy el akarjuk intézni, akkor óra előtt / után tettük vagy felkerestük a tanszékén személyesen. "Élőben" mindig mindenki kedves és segítőkész volt, nem is voltak hivatalos fogadóórák, ha ott találtuk őket, (rendszerint igen), akkor mindig segítettek.

2016. márc. 17. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!