Emelt kémiások! Mennyit tanultok naponta?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 11:08
1/5 anonim válasza:
1 óra elmélet + 1 óra számolás + 30 perc tesztkönyv = 2,5 óra naponta
2/5 anonim válasza:
Jelenleg, ha van időm tanulni (hétvége, szünet stb.), akkor min. fél nap, amiből kb. 1 óra elmélet, a többi számolás. Ha nincs, akkor Kb. 1 óra elmélet és este 1,5-2 óra számolás.
3/5 anonim válasza:
Milyen könyvekből tanultok? Szerintetek teljesen fel lehet készülni az Ötösöm lesz kémiából segítségével?
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok: ezekből tanulok:
- Mozaikos sorozat (évfolyamos könyvek, előkészítő (szerintem az utóbbi nagyságrendekkel jobb), tesztkönyv)
- Ötösöm lesz kémiából
- Villányi-féle érettségi előkészítők (elmélet + feladatgyűjtemény)
- Régi érettségik
Az, hogy az Ötösöm lesz... mennyire lesz elég, engem is érdekel. 10-ből 8 ember azt mondja, hogy ha végigcsinálod, nem lesz gond, 1 azt, hogy nagyjából elég, 1 meg azt, hogy kevés:( Hát, remélem, nem az utóbbinak lesz igaza:S
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok, nekem detto ugyanez, csak nálam az a baj, hogy mivel egyedül készülök, egy feladatot legalább látnom kell teljesen leírva lépésenként, hogy hogy kell megcsinálni, hogy menjenek.. és az Ötösömben ugye így is vannak az adott feladatsorok vége felé keményebbek, de sajnos nem tudom, hogy van-e még egyáltalán olyan könyv, ami MAGYARÁZZA a feladatokat... a Mozaikos FGY ugye nem... sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!