Gimisek! Ti naponta hány órát tanultok? Nem vagytok fáradtak?
Változó.
Ez inkább sulitól és egyéntől függ szerintem.
9. ált. én fél egy fele hazajöttem 4 4.30 ig tanultam utána edzésre mentem. Néha utána is tanultam.
Most pl:. végzős vagyok. A szünetben hajnalba tanultam mert napközbe döglődtem.
ha felelünk töriból és nincs doga másból akkor 10-15 perc, ált. reggel
ha irunk vmiből akkor 15-60perc, tantárgytól függően
Ez iskolától, tanártól és egyéntől is függ. Én egy nagyon erős gimnáziumba járok, naponta körülbelül háromnegyed órát tanulok(házi feladatok, elméleti részek), dolgozatok, nagy felelések előtt egy-egy tantárgyra úgy fél órát fordítok. Így vagyok kicsivel jobb, mint hármas (átlagban).Vannak viszont tanárok, akiknek nagyon nehéz megfelelni. Azt persze tudnod kell, hogy akárhová is mész, sokkal nehezebb lesz, mint az általános iskola.
Sok sikert a gimis évekhez! :)
Egy erĹs kĂśzepes gimibe jĂĄrok. ĂltalĂĄban 3-4 Ăłrakat tanulok, de nĂŠha ennĂŠl tĂśbbet is. Van Ăşgy persze, hogy sokkal kevesebbet. SĹt van Ăşgy, hogy semennyit nem kell egy napra. De ez nagyon ritka.
EgyĂŠnfĂźggĹ a dolog, van aki ilyen szempontbĂłl jobb kĂŠpessĂŠgekkel van megĂĄldva. Nekik kevesebbet kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!