Orvosisok! Ti hogy bírjátok a stresszt?
Nem tudom, hogy orvosnak tanulsz e már, vagy csak tervezel, de ha ennyire nem akarsz élet halál ura lenni (amit személy szerint meg is értek), akkor esetleg lehetnél fogorvos. Kisebb a felelősség jóval, ugyanakkor az életminőség messzemenő javítására leszel képes, ugyanúgy gyógyító tevékenységet folytatsz. Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, tudsz velük kommunikálni, van némi pszichológiai érzéked, jó kézügyességet és szereted az aprólékos, "pepecselős" dolgokat, akkor nagyon tudom ajánlani.
Nekem mindig az orvosi volt a nagy álmom, aztán végül mégis csak a fogorvosit jelöltem be első helyen (Pécsett- itt a fogorvosira kell több pont) és ide is vettek fel. Akkor még fogalmam sem volt mivel foglalkozik egy fogorvos (félreértés ne essék, tudtam, hogy fogat töm, húz, gyökérkezel, csak azt nem tudtam, hogy ez milyen munkával jár és ezenkívül még mi mindent csinál), de azóta nagyon megszerettem - most vagyok harmadéves - és kicsit sem bánom, hogy ide vettek fel, nem általános orvosira.
Nem utolsó sorban egy fogorvos kezdő fizetése egy mucsaröcsögi körzeti rendelőben is van annyi, hogy ne kelljen minden fillért számolnod, és elhelyezkedni is el lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!