Orvosisok! Milyen volt az elsô napotok/ hetetek az orvosi
egyetemen? Egybôl elkezdtetek tanulni?
"felfognak venni"
na, tudatosult benned a hiba?
2016. jan. 17. 21:56
Első napon a gólyatábor miatt még mindenki bronchitises volt (hideg fűtetlen éjszakák / kevés alvás / kevés kaja / egymás után ivott mindenki). Aki nem, az viszont másnapra már elkapta. :)
Amúgy igen, próbáltam mindenből tartani a lépést, de anatómiából volt a legsürgetőbb. Rettentő gyorsnak véltem ahogy haladtunk az anyaggal, és nem sok időnk volt az első demóig. Illetve anatómia ugye latinul van, márpedig akkor még nem értettem a latin szavakat.
2016. jan. 17. 22:04
Gólyatáborba menj el. Az első két-három héten én semmit nem tanultam. Az a bulikorszak az orvosin. Utána indulnak a demonstrációk, nem nagyon lesz idő bulizgatni, csak így egy-kettő, mert ahogy váltja magát egy zh jön egy következő , utána mégegy.
2016. jan. 17. 22:17
4/23 A kérdező kommentje:
elsô: nem èrtelek
màsodik: köszi a vàlaszt! :)
5/23 A kérdező kommentje:
harmadik: kôszi a tanàcsot, de tuti nem fogok gólya tàborba menni, :) ès nem vagyok bulizós fajta. Ellenkezik a hedonista èletmòd az èn erkölcsi mèrcémmel. (nem, nem vagyok antiszoc sem) :D
Gólyatáborba mindenképp menj el, mert nem fogsz ismerni senkit sem, amíg mindenki más ismeri egymást!!!
Nem azt jelenti a gólyatábor hogy mindenki részegen fekszik a hányásában, egyszerűen csak ismerkedni kell a többiekkel...
2016. jan. 17. 22:23
7/23 A kérdező kommentje:
De hàt lesz kb. 6 èv megismerni egymàst.. gondolom màsok is vannak akik nem mennek el. Kiközösítik aki nem volt ott vagy ilyesmi?
Nem, csak az első pár hét során alig tud valakivel szóbaállni.
2016. jan. 17. 23:11
Gólyatábor nélkül meg vagy lőve. Sose lesz olyan, akivel úgy igaziból jóba leszel a tanulmányaid alatt... Tapasztalom. Látom. De te tudod...
2016. jan. 17. 23:15
Ne hallgass ezekre a gólyatáboros izékre... Én sem voltam gólyatáborban, és már az első héten összebarátkoztam több emberrel, talán a második napon azzal a lánnyal, aki most a legjobb barátnőm ott az egyetemen. Ja és ő volt gólyatáborban, mégse nézett leprásnak, hogy ki ez aki eddig nem volt itt? Főleg, hogy a gólyatáborosok nagy része 1-2 emberrel jóba lesz, a többiről meg azt se tudja, hogy ott volt-e vagy sem.
2016. jan. 18. 09:20
Kapcsolódó kérdések: