Mi várható a Kisképzős szóbelin? Illetve mennyire számít?
Valószínűleg fognak kérdezni velem kapcsolatos, általános kérdéseket mint pl. miért szeretnék ide járni és egyéb hasonló kaliberű dolgokat.A lényeg hogy Ezenkívül várható műv. törivel kapcsolatos kérdés is?
Nagyon kíváncsi vagyok tapasztalatokra a régebbi (és idei alkalmasságin résztvevő) felvételizőktől is. 14/L
Köszönöm a válaszokat.
Túl vagyok a szóbelin szóval leírom a tapasztalataim.
A b a szobrászatot, és a kerámiát jelöli mindenképpen, gondolom mellette az egyéb 3d-s szakokat pl. üveg.
A tanárok dönthetnek úgy h máshova hívnak be,mint ami az 1. helyen van, mert ők látják h mihez van jobb tehetséged. Volt egy lány akivel találkoztam, anyukája mondta h grafikát szobrászatot és animációt írt be, tehát ugyanazt amit a barátnőm mégis a "B"-be hívták be.
Neki agyagból kellett formálnia egy gömböt, nekem pedig raktak ki képet (kb. 12-15 db) és abból kellett kiválasztanom 3-at, és elmondani miért mellettük döntöttem ezen kívűl kérdezgettek(milyen suliból jöttem,látták a jegyeim és kérdezték h ennyire szeretem a magyart?, zenéhez h állok, voltam e előkészítőn, szakkörön hasonló dolgokat). Ha jól emlékszem 4 tanár volt bent, plusz az igazgató de ő nem mindig van bent.
10 percig voltam bent, barátnőm az "a"-ban 20 percig, de az látszódott h az a lassabban haladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!