Miért olyan népszerű a kommunikáció szak, hogy alig lehet bekerülni, de valójában nagyon nehéz elhelyezkedni vele?
Figyelt kérdés
Mi a titka? Azt gondolják,hogy azzal majd médiában el lehet helyezkedni? Ráadásul ismeretség nélkül? Én nem láttam még olyan álláshirdetést, ahol ilyen végzettségűeket keresnek. Ezzel nem csak a médiában lehet elhelyezkedni,ugye? Szóvivő aki meg akar lenni ahhoz gondolom még kiegészítő képzés kell, egyetemen ezen a szakon nem tanítják ezt.
Ami népszerű álláshirdetésekben úgy láttam az IT, tb ügyintézés és különböző pénzügyi,számviteli végzettségek, meg sok kétkezi is.
2016. febr. 9. 11:25
11/11 lany188 válasza:
Én kommunikáció- és médiatudomány szakra jártam, most végeztem el a BA-t... az évek során számos gyakorlati tapasztalatot szereztem, dolgoztam újságnál, voltam sajtóirodában szerkesztő, rendezvényszervező, sajtótájékoztatókra jártam, sokat tanultam a világról, és sokat fejlődött a kommunikációs készségem, széles ismeretségi körre tettem szert, most is egy online újságnál dolgozom. :) Ajánlani tudom mindenkinek, aki jól tud fogalmazni, kreatív, nem ijed meg a kihívásoktól és nem foglalkozik a hozzátok hasonló élcelődőkkel. Mint minden szakon végzettek, itt is a legjobbak tudnak elhelyezkedni. Meg persze aki nem ül a seggén és nem tudatlak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!