Töri OKTV-vel kapcsolatos kérdés (lent)?
Bocsánat, de lehet hosszú lesz...szóval ugye Töri OKTV-hez kell írni egy fogalmazást és a következő az előírás: "A pályamunka elkészítésének szabályai:
– A pályamunka terjedelme – az ábrák, az aláírások, az irodalomjegyzék, a tartalomjegyzék leszámításával
– 20-30 gépelt oldal lehet (12-es betűnagyság, 1,5-es sortávolság, 2,5cm margó). A megadottnál kisebb
vagy nagyobb terjedelmű pályamunkákat a versenybizottság nem értékeli.
– A versenyzők törekedjenek a megfelelő stílusra és helyesírásra, mert a versenybizottság ezt is figyelembe
veszi az értékeléskor.
– Az idézetek, ábrák, irodalmi hivatkozások stb. forrásait a tudományos munkákban szokásos módon kell
megjelölni. A forrásjegyzék hiánya esetén a pályamunkát a versenybizottság nem értékeli.
– A pályamunkát nem szükséges beköttetni, kerülni kell a költséges, díszes megjelenítést.
– A pályamunka kizárólag a versenyző önálló munkája lehet. Amennyiben a versenybizottság ennek
ellenkezőjét állapítja meg, a versenyzőt kizárja a verseny résztvevői közül." ...Én írtam egy fogalmazást, ami összesen 34 oldal, DE csak a szöveges rész (tehát tartalomjegyzék és forrás megjelölés nélkül) pontosan 30 oldal...szerintetek ezt elolvassák?....mert ha semmi nem lenne csak a tartalma....tehát mindenféle kép és aláírás nélkül, az úgy csak pontosan 15 oldal lenne...vélemény?...vagy esetleg olyan ember aki ilyen körökben dolgozik és tudja a teendőt...előre is köszönöm a válaszokat :)
" A pályamunka terjedelme – az ábrák, az aláírások, az irodalomjegyzék, a tartalomjegyzék leszámításával
– 20-30 gépelt oldal lehet (12-es betűnagyság, 1,5-es sortávolság, 2,5cm margó). A megadottnál kisebb
vagy nagyobb terjedelmű pályamunkákat a versenybizottság nem értékeli. "
Ha ezt így megadják, akkor biztos, hogy szigorúan ellenőrzik a terjedelmet, hogy a szabályoknak megfeleljen. Azért ez nem a kerületi angolverseny, hanem OKTV, rangos és színvonalas, ráadásul a felvételibe is beleszámíthat egy jó eredmény, úgyhogy nem lehetnek nem objektívek.
Szia!
Én is most írom a töri OKTV esszém :)
tehát nálad az a baj hogy túl rövid, nem túl hosszú-mert azt írtad, hogy 15 oldal csak a szöveg... csak a szöveg 20-30 oldal- ez van megadva ha jól értelmezem. Az hogy jegyzetekkel együtt mennyi, az mindegy, ha mondjuk az irodalomjegyzéked 5 oldal, és ezért meghaladja az egész a 30 oldalt attól elolvassák ugyanúgy az esszédet! A sima szöveg nem lehet több, kevesebb....
Szerintem még írj hozzá ha 15 oldal a szöveg összesen... Egyébként ilyen sok ábra van benne? 15 oldalnyi? (Lehet hogy félreértettem valamit)
Amúgy sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!