Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám magam passzivált...

Zooboo kérdése:

Hogyan tudnám magam passziváltatni?

Figyelt kérdés
Szte-s vagyok és az első félévem után most szeretnék passziváltatni,TO-n mondták,hogy a moduloban kell kitölteni a kérvényt és sajnos meg is kell indokolni,de mivel már van egy teljesített félévem így azt írják,hogy nem kell kitöltenem azt de így meg nem tudom beadni,mert nem engedi a rendszer mondván,hogy nincs kitöltve minden. Valaki tudna esetleg segíteni?
2016. febr. 3. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem indokold meg, töltsd ki és add be úgy.

Az elvégzett félévnek mi köze ehhez?

2016. febr. 3. 14:45
 2/4 anonim válasza:
Az nem elég hogy nem veszel fel semmilyen kurzust?
2016. febr. 3. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, biztos, hogy nem!
2016. febr. 3. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Passzív vagy automatikusan, ha nem jelentkezel be a Neptunon a következő félévre aktívra, ha bejelentkeztél aktívra, akkor jelentkezz ki a Neptunban, így passzív leszel. Indokolni akkor kell a passzívot, ha elkezdődött a félév és utána akarsz passzívra menni. Tehát február 15 után, már indokolni kell, ha bejelentkeztél aktívra és ez után akarsz lenni passzív. Most nem kell indokolni egyszerűen nem jelentkezel be aktívra, vagy leadsz minden tárgyat, ha esetleg már vettél volna fel a tavaszra valamiket, és passzívra váltasz Neptunban.
2016. febr. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!