Hogy tudnám rávenni anyát arra, hogy magántanuló legyek a második félévre?
" tesizni fáradtság és egyéb problémák miatt nem tudok,"
Hiszti. Miben fáradsz el annyira, hogy egy testnevelés órát ne bírj ki? Ha az egyéb problémák indokolják, akkor felmentést kell kérni szakrendelésen. Minden egyéb esetben hagyd abba a nyafogást. (teszem hozzá, magántanulót is utasíthatnak osztályozó vizsgára testnevelésből, na az lenne neked a szívás)
az utazásban semmi fárasztó nincs, te csak ülsz és azt csinálsz addig, amit akarsz
nekem is ennyi volt az út (45-50 perc napi 2-szer) és nem volt ilyen problémám
reggel átnéztem még az anyagot, délután meg pihentem, zenét hallgattam útközben
nem lehet, hogy más a probléma?
vagy ha ennyire nem szereted és folyton idegeskedsz is, inkább menj másik iskolába a következő félévtől, ami könnyebb és közelebb van
azért adunk tanácsokat, mert segíteni próbálunk
a magántanulás nem úgy működik, hogy neked ehhez van kedved, ezért innentől majd tanulsz egyedül otthon
ezzel gondolom anyukád is így van, így akármit is csinálsz, nem fogja engedni (max azt fogja felajánlani, hogy járj másik iskolába)
2 lányt ismerek, akik magántanulók voltak
az egyiküknek elég komoly pszichikai betegsége volt, ezért nem járhatott iskolába
soha nem is beszéltem vele, csak bizonyos időközönként vizsgázni ment be (amúgy otthon az anyukája tanította és a tanárok jóindulata miatt kettesekkel átment)
a másik meg sportoló, külföldre jár versenyekre, rengeteg edzése van és azért lett magántanuló
Szia!
Tudom, hogy ez nem lesz valami hasznos válasz, de szerintem menj el orvoshoz, mert a fáradékonyság lehet betegségek (pl.: vashiány) következménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!