Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Létezik olyan toll betét ami...

Létezik olyan toll betét ami nem folyik?

Figyelt kérdés

Vettem már hungaropax(vagy pen? nem tudom már) többször, parkert és most egy silverball van.

Mindegyik folyik... A legolcsóbb (silverball) viszonylag sokáig jó volt, de most már ez is folyik.

Tudna valaki olyan tollbetétet mondani amelyik nem folyik?

Egyszer itthon találtam egy anonim, teljesen fehér tollbetétet, az egyáltalán nem folyt, imádtam használni, de sajnos kifogyott. :S

2016. jan. 23. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:

A reklámtollak általában nem folynak :DD

Lopkodj össze mindenféle helyről, szállodában, bankban, ilyen-olyan helyeken vannak reklámtollak, amiket csak úgy el lehet venni.

Nekem bevált ilyen szempontból, bár én szeretem a folyós tollat :)

2016. jan. 23. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Mitsubishi tollam van, nekem ez egész jól bevált, és az "utolsó cseppig" tudtam használni.

[link]

ilyen. De a buborék a blogon egyedi probléma lehet, mert nekem nem volt.

2016. jan. 24. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!