Iskolakerülők bejelentése?
Sziasztok!
Érdekelne, hogy hogyan és hol lehet bejelenteni az iskolakerülőket? 14. évüket betöltötték, de a családipótlékot természetesen felveszik, holott nem járnak iskolába, bandáznak, más embereket zavarnak. Szeretném, ha kicsit észbekapnának mind ők, mind a szüleik, hogy probléma van velük.
Elsō, neked nem mindegy?
Ha érdemben nem tudtok válaszolni a kérdésre, akkor mellőzzétek már a belekötést.
Köszönöm.
Érdemben válaszoltam. Nem tudod értelmezni, amit írtam?
Olyannal foglalkozol, ami másnak a dolga, ráadásul neki bizonyíték is van a kezében.
Azért foglalkozom vele, mert sajnos akaratomon kívül része vagyok, és nem tudok ellenük semmit tenni.
Tudom értelmezni a válaszod, te nem tudsz a kérdésre válaszolni. Hogy kinek mihez mi köze, azt senki nem kérdezte itt, vagy kinek mi a dolga. A kérdés továbbra is: HOL és HOGYAN lehet bejelenteni ezeket a fiatalokat?
Még egyszer megköszönöm, ha erre a kérdésre válaszol valaki, nem pedig firtat és beleköt.
Nem firtattam semmit, éppen azt írtam le, hogy Te NEM tudsz intézkedni.
Vagy szólj a rendőrségnek akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!