Indiai családba babyszitternek? Vélemény?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 18:16
1/5 anonim válasza:
Nagyon megbizható szervezeten keresztül esetleg, de fel kell készülni arra, hogy ott egész más az emberek gondolkodása, nehéz beilleszkedni.
2/5 anonim válasza:
Hát én nem mennék. Teljesen más világ, nemrég voltam. És sajnos, most nagyon bunkó leszek, de nem véletlen, amit mondanak: India a világ pöcegödre.
Akkora szemetet, annyi sz.rt egy helyen még életemben nem láttam...Az utcai vécékből az utcára, a járda melletti kis árokba folyik minden...Gusztustalan....Szegénység, nyomor.
Szerintem ne menj...
3/5 anonim válasza:
Az indiaiak nem biztos, hogy elfogadnának egy európait a gyerekek gondozására. Úgyhogy kössz, nem.
4/5 anonim válasza:
Az az indiai család, amelyik európai bébiszittert engedhet meg magának, nagyon jól kell álljon anyagilag ottani viszonyok szerint, vagy pedig valami gyanús van a dologban. Ott nagyon olcsó a munkaerö, miért akarnának 10-szer annyit fizetni egy európainak, mint amennyiért ott találnak? Nem hallottam még ilyenröl. Gyanús.
5/5 anonim válasza:
Én azért inkább gyanakodnék. India elég fertőzött szervkereskedelem szempontjából. Vérvételre mész, aztán kiveszik az egyik vesédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!