Az emberek miért nem akarnak tanulni? Sokszor láttam én is középiskolásként, hogy sokan úgy vannak vele hogy elvégeztem végre az érettségit akkor vége, talán elvégez valami pocsék OKJ-t vagy csak érettségivel akar boldogulni.
Figyelt kérdés
A mi osztályunk jártunk 34-en és ebből érettségi után csak 4-en tanultak tovább, ami nagyon kevés. És ebből ketten már ki is buktak.
2016. jan. 16. 10:41
1/5 anonim válasza:
Nézd, kedves kérdező! Az osztályodban 30 fő is ban, akitől megkérdezheted ezt. Fordulj hozzájuk bizalommal, hiteles forrásból származó válasz lesz a jutalmad!
2/5 anonim válasza:
Én volt osztályomból mindenki továbbtanul plédául. Szerintem attól függ hogy milyen közegből jön a gyerek.
3/5 anonim válasza:
A fenébe, most vettem észre, hogy múlt időben beszéltél...
4/5 anonim válasza:
Érettségim van, technikusim, négy nappali tagozaton elvégzett szakmám, kettő okj szakmunkás bizonyítványom, és egy hivatásos gépkocsivezetői engedélyem, C E kategóriában. Jelenleg vállalkozóként dolgozom építőiparban, és a mai napig nyitott vagyok rá, hogy továbbképezzem magamat. Az én osztályomból (mai napig nyomon követjük egymás életútját) több, mint fele hasonlóan törekvő, igaz, nem is a mai generáció ('90-ben érettségiztünk).
5/5 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem rossz trend! Ma épp az a probléma, hogy rengeteg diplomás kénytelen beülni olyan munkakörbe, amihez elég lenne egy érettségi, vagy kénytelen három-öt éve egyetem után elmenni "valami pocsék OKJ-ra" estin, hogy találjon munkát, hidd el én tudom, És nem, nem a büfészakos bölcsészek, mint, ahogy azt sokan beröfögik ilyenkor, pl. ma természettudósnak tanulni duplán hülyeség! Rohadt nehéz mondjuk elvégezni a vegyész vagy biológus szakot, cserébe nem is lesz vele munkád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!