Matek emelt írásbeli segítség (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki tudna nekem linkelni egy pdf-et, vagy egy oldalt ami összefoglalja azt az anyagot, amit tudni kéne az emelt szintű írásbeli matematika érettségire? Jelenleg az eddigi emelt érettségiket ~70%-ra írom meg, viszont az a fő problémám, hogy amit régen tanultam, azt már elfelejtettem. Kellene valami, ami egybefoglalja ezeket az anyagokat. Az sem hátrány ha van benne gyakorlófeladat. Tudom, hogy a tankönyvek tartalmazzák ezeket, de túl banálisak a bennük lévő feladatok, meg nehéz átlapozni 4x200 oldalt. Valami rövidebb összefoglalóra gondoltam. Előre is köszönöm nektek a segítséget! :) Szép napot!2016. jan. 14. 17:52
1/5 anonim válasza:
Az érettségi követelményrendszert nézd meg, abban benne van, hogy miket kell tudni. Menj rajta végig módszeresen, és amit nem tudsz, annak nézz utána, tanuld meg.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! :D megy a +
2016. jan. 14. 22:20
4/5 anonim válasza:
Ide felraktam neked a szóbeli tételek kidolgozását :D ez tavalyi ugyan, de az idei tételsor egy az egyben ugyanez :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi nekedis :)
2016. jan. 15. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!