Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Szóbeli vagy...

Melyik a jobb? Szóbeli vagy írásbeli vizsga?

Figyelt kérdés
Egyetemen hogyan jobb vizsgázni, írásban vagy szóbal ? Ki melyiket szereti jobban és miért ?

2016. jan. 5. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Írásbeli vizsgán nem tudsz utólag javítani, ott megírod, és ha felcseréltél két dolgot pl, már nem gondolhatod meg magad.

Szóbeli vizsgán már egy fokkal jobb, a tanár hozzáállásától függően kijavíthatsz minden ilyesmit.

A szóbeli hátulütője ugyanebből adódik, a tanár hozzáállása olyan is lehet, hogy még véletlenül se menj át, illetve jóformán úgy osztályoz, ahogy akar. Írásbelinél kevésbé lehet ilyen lehetőség, bár ha például esszéket írtok, akkor ugyanúgy ott a szukjektivitás a javítás során.

Én az írásbelit szeretem jobban, belefutottam már pár rosszindulatú vizsgáztatóba.

2016. jan. 5. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Melyik szakon?
2016. ápr. 19. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobb írásban
2016. ápr. 19. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!