Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van értelme belehúzni?

Van értelme belehúzni?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és 2-3-as tanuló, hetedikbe járok. Azt mondták, hogy a második fél évtől kötelező tanulószóbára menni annak akinek a tanulmányi eredménye nem megfelelő. Én eddig bevallom őszintén, lusta voltam tanulni. Nem akarok tanulószóbára menni szóval nagyon belehuzok a tanulásba. Még kb. Másfél hét van félévig, szerintetek még betudom úgy hozni a lemaradást, hogy a tanárok lássák, hogy akarok tanulni (ami igaz is) és adnak nekem mégegy esélyt?

Köszi a válaszokat. Jah, és kérlek írjátok valami jó tanulási módszert. Köszi :)

2016. jan. 6. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Olyan borzasztó dolog lenne ez a tanulószoba? Rég voltam már általános iskolás, de kifejezetten király érzés volt úgy hazamenni négykor, hogy szinte semmit, vagy csak 1, max 2 dolgozatra kellett esetleg tanulnom...

Fogd fel úgy, hogy átcsoportosítod a tanulásra szánt idődet és még mást is meg tudsz ott kérdezni, esetleg közösen kidolgozni a házi feladatot.

2016. jan. 6. 18:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Tavaly voltam tanulószóbán,pokoli volt és nem akarok vidszakerülni..más helyről jövök mint ahol a suli van és négy után a legközelebbi busz este 5kor jön..
2016. jan. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!