Melyiket válasszam:födrajz vagy olasz?
Figyelt kérdés
Évvégén kell vizsgáznunk egy plussz, választott tantárgybból is. Földrajzt vagy az olaszt választanám, csak nem tudom, melyiket érdemesebb.2010. márc. 25. 17:17
1/5 anonim válasza:
én az olaszt választanám, de ez attól is függ, hogy mennyire tudod, és mennyire szereted.
2/5 anonim válasza:
Hanyadikos vagy? Ha ennek amúgy nem lesz semmi következménye, úgy értem, pl. az érettségi szempontjából, nem lehet vele "belépőt nyerni" emelt szintű érettségi letételéhez, vagy ilyesmi, akkor tök mindegy, azt válaszd, amit jobban tudsz. Én tuti a nyelvet választanám, mert abból nekem még tanulnom sose kellett, az ragad rám. De ha a másikat jobban szereted, akkor azt csináld. Te tudod, melyik megy jobban.
3/5 A kérdező kommentje:
Tizedikes vagyok és ahova én járok, ott van évvégi vizsga. Tavaly csak angol(szóbeli), iro. (szóbeli), töri(ha jól emlékszem, írásbeli), matek(írásbeli).
Most szakaszzáró vizsga van:
-irodalomból szóbeli, talán írásbeli is;
-töri: szóbeli, talán írásbeli is;
-matek: írásbeli;
-angol: szóbeli, talán írásbeli is;
-plussz egy választott tantárgy,ha minden igaz, ez is szóbeli.
A jegyek be kerülnek a bizonyítványba.
Én inkább humán beállítottságú vagyok.
Olaszból ötös vagyok.
2010. márc. 25. 17:48
5/5 anonim válasza:
Én a földrajzot választanám, mivel az ott van és kész, le kell ülni és megtanulni. Olaszból viszont sokkal többet kérdezhetnek, úgy értem több félét. Szóval én a földrajzra szavazok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!