Egy egyetemi tanár megteheti, hogy kb. egy hónapig nem javítja ki a vizsgadolgozatokat?
December 10-én írtuk, először azt mondta, egy hét múlva felrakja. Utána azt, hogy január első hete, de most elvileg csak január közepén írja be a jegyeket.
Sok kérdésem igazából nincs, csak az érdekel, hogy ez szabályos-e? Vagy egyetemi vizsgáknál abszolút nincsenek időkorlátok a javításra?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ez volt az első vizsgám, a kurzus egyébként hivatalosan csak előadás, de a tanár mondta, hogy szemináriumként kezeljük, katalógust is mindig vezetett.
Szerintem nekem nem sikerült rosszul, szóval aggódnom nem kell, de a többiek közül sokan már totálisan kikészültek, hogy nem tudják, kell-e menniük újra, és szerintem ez abszolút nem fair dolog a tanár részéről. Főleg, hogy maximum 50 diákot tanít és a másodéveseket szóbeliztette, szóval ott nem kellett sokat javítgatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!