Rocker vagyok. Elmehetnek igy tanarnak vagy parapszichologusnak? Adjam fel az almomat?
Nos... A kozepiskolas eveimet elem egy jo gimnaziumban, ami lehetoseget nyujt majd a felsooktatasba eselyesebbem bekerulni. Mondhatni elit iskola, megsem apacazarda. Mindenki kibontakozhat a stilusaban-mar akinek van-.
En is hasonlokeppen teszem, magzatkorom ota rocker vagyok, ennek ellenere felneznek ram az emberek. Eljarok tanitani, korrepetalni, segiteni mentalisan serult embereknek,hiszen ebben vagyok jo. NODE.
A kesobbiekben mar tetkot az alkaromra es orrpiercinget szeretnek. Regebb ota van ez a tervem, tehat jol megondolt. Egy bokkenoje van...nem tanari vagy bolcseszkari palyara vall. Nem lennek odavalo, nem vennenek fel. Realisan latom az eletem, tehat a tanitasban jo vagyok. Dobjam el az almom es maradjak rocker, vagy dobjam el a stilusom es illeszkedjek a tanari tomegbe?
A gyermekorvosunknak orr piercingje van, sosem érdekelt. És sokkal több betege van, mint a másik gyerekorvosnak a városban.
Ismerek tetkós dokit is, meg tetkós tanárt is. Ne add fel az álmaidat! Ha jó leszel, túl tudnak lépni az emberek a külsőségeken.
Lehetsz rocker anélkül is, hogy szétcsesznéd a külsődet. Ha magzatkorod óta rocker vagy, ezt tudhatnád, illetve azt is, nem szűnsz meg hirtelen rockernek lenni, ha esetleg marad a külsőd úgy, ahogy van.
Egyébként én tanár vagyok, és jól látható helyen van tetoválás. Senkit sem zavar. A hatalmas ego, ami a kérdésedből sugárzik, sokkal többet hátráltatja a tanárt a munkájában.
Magzatkorod óta rocker vagy? Ez érdekes...
Egyébként elárulod, mi az a parapszichológus, és hol akarsz ilyet tanulni?
Jó kérdés. Esetleg megkérdezhetnéd pár ilyen helyen, hogy tényleg kizáró ok-e amiket csináltatni szeretnél, esetleg lealkudni addig a pontig amit már elfogadnak.
Az orrpiercing nem tudom pontosan mit takar, ha nostril pötty, az teljesen elfogadott, ha nostril karika, az is elmegy szerintem bárhol, a septum kicsit neccesebb de szerintem az sem kizáró ok.
Az alkar tetkó tényleg elég feltűnő, esetleg fontold meg, hogy ruha által fedett helyre csináltatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!