Nehéz a kémia, fizika, biológia földrajz?
Kémia és fizika elég nehéz. A fizikát meg kell érteni, a kémiát és néhány helyen. A számítások és a képletek nehezek, de kémiából amikor az anyagokról tanultunk, hogy mi miből áll, milyen szaga van stb. azt nagyon szerettem :)) A képletek nehezek.
Földrajz.. Hát... Általánosban nem sok földrajzot tanultam, nálunk csak térképismeret volt, illetve hol van grafit, meg ilyen-olyan bánya, ez egész könnyű volt. Most már gimiben térképészettel kezdtünk, ez számomra elég nehéz volt, a kevés általános anyag után, úgyhogy gyenge lett a TZ-m, de a csillagászatot nagyon szerettem, az már szerintem egy fokkal jobb lett :DD
A bioszt imádtam, főleg az embertant, de az egysejtűeket is. Szerintem nagyon érdekes tantárgy, a reál tantárgyak közül talán az egyik legkönnyebb. Csak meg kell érteni az anyagot és megtanulni, szerintem könnyű :D De ami még fontosabb, hogy érdekes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!