Kinek mi a véleménye ezekről a tantárgyakról?
könnyűek*
Bocsi
Az én véleményem ezekről a tantárgyakról:
A kémiát és a bioszt nagyon szeretem, meg érdekel is.:) A fizikát nagyon nem szerttem, a földrajz pedig unalmas volt számomra. :)
Változó, hogy kinek melyik tantárgy a könnyű, ez függ az érdeklődési körödtől, hogy mennyire van affinitásod az adott tantárgyhoz, meg persze sokat számít az is, hogy milyen a tanár.
Ha egy átlagosan nézzük, akkor talán azt mondanám, hogy a kémia meg a fizika az, amit kevésbé szoktak szeretni, meg ami nehezebb. Fontos érteni, látni bennük a logikát, összefüggéseket. A biosz, föci inkább tanulósabb tantárgyak, ha nem érted, nem érdekkel, akkor is szorgalommal be lehet vágni őket. :)
Szerintem embere válogatja.
Biológiát, földrajzot nem szerettem (a tanár miatt, semmi plusszt nem adott, csak hangoskönyv volt).
Kémiával elvoltam.
A fizika tanárt mindenki utálta (egy diktátor volt), viszont a fizikát mindig is szerettem.
Remélem még illik véleményt írni. (:
Szóval a természettudományos tárgyakhoz igazából csak egy popó kell, amit leteszel egy kényelmes székre, és tanulsz egy jó könyvből, amit szerencsés esetben egy jó tanár már előzőleg megpuhított (a tanár munkája olyan mint a tűz, megpuhítja a főzéssel- sütéssel a táplálékot- "előemészti"), ha nem, az sem baj, ha jó a könyv, maximum több idő.
Az egyéni genetikai tulajdonságok a széken töltött idő mennyiségében mutatkoznak meg.
Van akinek 10 perc lesz a kémia, és van akinek 110 perc lesz. DE! Akinek 110 perc a kémia, annak lehet 10 perc lesz a földrajz, vagy az angol, és akinek 10 perc a kémia, annak lehet, hogy 110 perc lesz a fizika, vagy az angol.
Szóval változó, hogy kinek mennyi időt kell ezzel töltenie. Úgy gondolom, hogy érdemes mindig kutató munkát végezni a tanulás közben, szóval ha nem értesz egy egy összefüggés, akkor gyorsan guglizol egyet, vagy ha ismeretlen szavakat találsz, azokat is kiírod, kiguglizod, de vigyázol arra, hogy ne essél túlzásba, és ne menjen el vele nagyon az idő.
Továbbá merj kérdezni a tanártól!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!