Mit kaphatok azért, ha letöltöm netről a témazárókat?
Jelenleg általánosba járok, nyolcadikos vagyok.
Föciből és bioszból elég szarul álltam, többször próbáltam puskázni kevesebb-több sikerrel. Észrevettem, hogy a tanár mindig központi dolgozatokat irat, amik a könyvünkhöz vannak ugye.
Gondoltam teszek egy próbát, hátha fent vannak ezek a dolgozatok neten. Megtaláltam őket.
Azóta minden tz előtti napon letöltöm őket, kitöltöm könyv segítségével és megtanulom. Ezeket a feladatlapokat elküldöm néhány barátomnak is.
Felmerült bennem, hogy mi lenn ha egyikük beköpne? (bár nem hinném hogy ilyenre képesek). Vagy valahogy lebuknánk?
Akkor én mit kapnék ezért? És ők?
Várom a válaszokat, köszi előre is :)
Szerintem nem kapnátok semmi tárgyilagosat, csak egy etikai fejmosást. Legközelebb meg biztos nem abból fogja összeállítani a tz-t.
Mindenesetre, ha nekem ilyen lehetőségem lett volna, én is gondolkozás nélkül kihasználtam volna.
Köszönöm a választ.
Ha én tanár lennék, biztosan nem központit iratnék, mindig sajátot állítanék össze, meddig tart?
Szerintem még élvezném is, direkt nehezeket kérdeznék.
Nem veszem meg őket, csak letöltöm a szkennelt változatokat.
Csak a legjobb barátaimnak küldöm el, az ilyen stréber puncsgépeknek nyilván nem.
Ha azokat a kérdéseket megtanultad és a rájuk adott választ és a tanár szerint is ez elég ahhoz, hogy a felmérje a tudásodat, akkor nyert ügyed van.
Az oktatási rendszerben sokszor nem a valódi tudást, hanem a vizsgára való felkészültséget nézik. Ha te képes vagy úgy felkészülni a vizsgára, hogy azzal átmenj, akkor később is meg fogod tudni ezt csinálni. Azaz majd megszerzed a tudást, és használod :)
DE el ne mondd senkinek a suliban! Mert magaddal cseszel ki! :)
Ha kérdezik, hogy mitől vagy ilyen jó, mondd, hogy sokat forgattad a könyvet.
Valaki felrakna a temazaro kerdeseket?
Koszonom!
Egyebkent sztem nem kapnal semmit, barhonnan meg tudod szerezni, csak nekem nincs meg, felrakod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!