Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A mozaikos term. Tudományos...

A mozaikos term. Tudományos tankönyvek maximálisan felkészítenek az emelt szintű érettségire?

Figyelt kérdés
A kémia, biológia és fizika érdekelne leginkább. Ha tanár, vagy olyan ember ír, aki ezekből készült, az legyen szíves ezt megírni, köszönöm szépen.
2015. dec. 13. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én abból készültem fel bioszra és kémiára. A kémiánál jártam számolásos felkészítő tanárhoz külön, de jól sikerült.

Én megvettem mind bioszból, mind kémiából az összefoglaló, érettségire felkészítő könyveit a mozaiktól (a kémiásban még több dolog is van, mint kell).

2015. dec. 13. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
77%

Biológiából biztosan nem. Az egyik legjobb sorozat bioszból a Műszaki kiadós, amelyiknek az egyik szerzője dr. Szerényi Gábor.

Fizikából az elméletre talán.

Kémiából pedig oldd meg az elmúlt évek emelt szintű feladatsorait, illetve gyakorolj Villányi példatáraiból.

2015. dec. 13. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!