Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tesin lebuktam az egyesületi...

Tesin lebuktam az egyesületi papírral, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Gimnáziumba járok, idén a heti 5 helyett csak 3 tesi óránk van, helyette bevezettek heti 2 délutáni kötelezően választható tömegsportot.

Egy barátomtól szerzett focis egyesületi papírral ez alól felmentettek, de most tesin fociztunk és a tanárnak feltűnt mennyire béna vagyok benne és felhívta az egyesületet, megtudta hogy nem is járok, és az igazgató azt mondta hogy jogosulatlanul hiányoztam a tömegsportokról, ezért vagy kirúgnak 26 igazolatlan órával, vagy a tanév végéig 8. óra tömegsportok mellett elkezdek járni 9. órában az iskolai foci edzésekre (így pótolva a hiányzásokat).

Mint már írtam béna vagyok a fociban, nem szeretem, de az igazgató nem engedi hogy a tollas vagy ping-pong edzéseket válasszam helyette, mert "úgyis fociról hoztam hamis papírt". Igazságtalannak tartom hogy így meg akar szívatni hogy 9. órában este még ott maradjak egy olyan sporton amit nem szeretek, mások meg akik nem buktak le a papírjukkal, 6. óra után már hazamennek, ti mit tennétek?

2015. dec. 10. 16:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ehh ez se ma volt :D hát akkor neked nagyobb szerencséd volt, nekem fociznom kellett akkor egész évben, szóval jó hosszú napjaim voltak és rendesen kinyúltam a végére. Nem szerettem meg azóta se a focit, de akkoriban a végére egészen belejöttem már :D
2018. febr. 12. 21:18
 12/13 anonim ***** válasza:
xddddd sírok
2019. máj. 23. 01:28
 13/13 anonim ***** válasza:
közoktatásunk gyöngyszem pillanatai...
2022. jún. 18. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!