Tesin lebuktam az egyesületi papírral, most mit tegyek?
Gimnáziumba járok, idén a heti 5 helyett csak 3 tesi óránk van, helyette bevezettek heti 2 délutáni kötelezően választható tömegsportot.
Egy barátomtól szerzett focis egyesületi papírral ez alól felmentettek, de most tesin fociztunk és a tanárnak feltűnt mennyire béna vagyok benne és felhívta az egyesületet, megtudta hogy nem is járok, és az igazgató azt mondta hogy jogosulatlanul hiányoztam a tömegsportokról, ezért vagy kirúgnak 26 igazolatlan órával, vagy a tanév végéig 8. óra tömegsportok mellett elkezdek járni 9. órában az iskolai foci edzésekre (így pótolva a hiányzásokat).
Mint már írtam béna vagyok a fociban, nem szeretem, de az igazgató nem engedi hogy a tollas vagy ping-pong edzéseket válasszam helyette, mert "úgyis fociról hoztam hamis papírt". Igazságtalannak tartom hogy így meg akar szívatni hogy 9. órában este még ott maradjak egy olyan sporton amit nem szeretek, mások meg akik nem buktak le a papírjukkal, 6. óra után már hazamennek, ti mit tennétek?
Az élet ilyen, a NAV sem tudja az összes adócsalót elkapni, de attól aki lebukik, azt megbüntetik.
Okiratot hamisítottál konkrétan, örülj, hogy ennyivel megúsztad, és még jófej volt az igazgató. Én most a helyedben nem pattognék, hanem fülem-farkam behúzva járnék a focira.
Valóban igazságtalan. De nem abba az irányba, ahogy te gondolod. Az lett volna az igazságos, ha kirúgnak és feljelentenek okirat hamisításért...
Ehhez képest még rendes is veled, hogy ad neked egy lehetőséget, hogy úgymond jóvá tedd, te meg még ezen háborogsz. Nézz már magadba, csaltál, és lebuktál! Az, hogy más is csalt, nem ment fel téged.
Ha nem szereted a focit, járhattál volna más sportág edzéseire, most viszont örülj, hogy nem kapsz teljes büntetést, ehelyett ennyivel megúszod. Én is utálom a focit, úgyhogy megértem, ha nem szereted, te meg azt tanuld meg, hogy a saját döntéseidért neked kell vállalnod a felelősséget.
Pfff... balfék.
Én gyereként éltem-haltam a fociért, de felnőtt fejjel is bármikor szívesen megyek egy kicsit rugdosódni.
Tápos csirkék ezek a mai kölkök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!