Több gyermekes anyukák! Ha az egyik gyereketek megkérne titeket, hogy kérdezzétek ki az egyik anyagot, ti mit válaszolnátok?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 10:56
1/6 Pelenkásfiú válasza:
Csak én nem értem a kérdés?
Vagy az lenne a lényeg, hogy ha több gyereked van, akkor nincs időd segíteni az egyiknek tanulni?!
2/6 Pelenkásfiú válasza:
kérdést*
Egyébként örülnék, hogy komolyan veszi a tanulást.
(De nem vagyok anyuka, szóval bocs :D)
3/6 A kérdező kommentje:
Csak szeretném tudni a több gyermekes anyukáktól, hogy mit válaszolnának, ha a gyerekük megkérné őket, hogy kérdezze ki. Ez azért fontos, mert az èn anyám elvárja, hogy ne hozzak folyamatosan 3-okat, amit meg is értek. Tanulok is, de szt. nem értékeli eléggé. Ma megkértem, hogy kérdezzen ki és azt mondta, hogy talán majd délutàn. Én értem, hogy elfoglalt(négyen vagyunk gyerekek),de akkor miért várja el, hogy jól teljesìtsek. Amúgy neki nem baj egy kér 3-as, de akkor is elvárja a jó eredményeket. Addig amíg nem kapok rossz jegyeket addig nem szokott kikérdezni. És hogy ti, anyukák nem örülnétek, ha az egyik gyereketek ki akarná tőletek kérdezni az egyik anyagot?
2015. dec. 6. 11:16
4/6 Pelenkásfiú válasza:
Jaj, így már oké. :D
Azt hittem, az anyuka írta ki a kérdést.. elég gáz lett volna!
Szerintem annyi időt azért rádszánhatna, akármennyi dolga is van..
5/6 anonim válasza:
Magadnak is fel tudod mondani, osztálytársadnak is fel tudod mondani, a testvérednek is fel tudod mondani, de azért ne sértődj meg, mert azt mondta, hogy délután. Talán en van foglalva a főzéssel, házimunkával, amiben viszont te segíthetsz neki, hogy hamarabb végezzen.
6/6 anonim válasza:
Egyrészt: magam is 4 gyermekes anyuka vagyok, és ha kell, mind a négytől kikérdezem a házit (ha kérik).
Másrészt: az, hogy tőled nem kérdezik ki, nem okozhatja azt, hogy nem tudsz belőle felkészülni. Felmondhatod magadnak, az egyik tesódnak, osztálytársnak...megtanulni meg kell tudnod egyedül is, tehát ez inkább kifogásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!