Mien puskazasi modszert hasznaljak?
Ha elég hidegvérűnek érzed magad, akkor próbáld ki a félkör puskát, amit még szakközépben volt szerencsénk használni.
Kivágsz egy megfelelő méretű félkört valami keményebb papírból, hogy legyen tartása, ráírod a szükséges dolgokat, és a kívánt időpont elött egy rajzszöggel felnyomod a pad hasadhoz eső oldalára úgy, hogy ki tudd forgatni.
Ha befele van fordítva, akkor nem veszik észre, mert az esetek többségében az ellenőrző tanár nem hajol le tövig, hogy a pad belsejének a tetejét is lássa, ha meg csak benéz, nem lát semmit.
Oh, a régi idők... :)
Fóliára nyomtatva a pad színével megegyezőre állított, pici betűkkel. Ha aláteszel egy pici papírlapot, el lehet olvasni. A másik, hogy három "puskát" csinálsz. Az egyiket kapásból kirakod a tanárnak, a következőt hagyod hogy elvegye, de erre csak valami szerencseszöveg legyen írva, esetleg hogy "Nem nyert", aztán a harmadikkal már nem fog törődni.
Én képszerű titkosírást használok, pl. csuklószalagra vagy egy plüssmaci nyakába akasztott kártyán.
Én mindig ráültem és sosem akadt olyan tanár, aki benézett volna a lábam közé.:))))
Mondjuk egyszer megszívtam, mert mikor kivittem az asztalhoz a dolgozatot, a papír ott lógott a gatyámon! Máig nem értem hogyan.:))
Túlmisztifikáljátok a dolgokat!
Én szigórú tanárnál elős padból puskáztam(volt olyan hogy dumáltam vele közbenXD)...hidegvér kell hozzá meg egy jó nyomtató:)
3as vagy 4es betüméretben kinyomtatod...így tetemes mennyiségű információ fér relative kis helyre...innen már csak a fantázia szab határt, akár kis harmónikaszerű lapozható könyvet is csinálhatsz:) Ügyesen kell takarni, berakni a lap alá, fölé, rá és felhajtani a lap tetejét mintha olvasnád stb. Egy a lényeg: ne parázz(úgy kel felfogni hogy úgy is egyes akkor emg nemmindegy?), ne nézd feltűnően hol jár a tanár mert akkor észrevesz, rádszáll és kiszúrja! De azért figyelj:)
Mellesleg aki szerint ez bűn annak azt mondom hogy pl tanuljon meg oldalnyi német igét...megsúgom 3 alak, többesszám meg minden szar és csak akkor jó a szó ha minden hibátlan az 1pont! Második nyelvként...Úgy hogy nem fogom használni sehol, hányadék nyelvnek tartom és világéletemben angolos voltam és vagyok és abból sose kértek ennyit....pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!