Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el? (több...

Hogyan mondjam el? (több lent) PLS HELP

Figyelt kérdés
Írtam egy 1-es matekdolgozatot, nem írták be és elhalgattam. Ma el akartam mondani de ebéd közben apa részletezte mit tenne azzal aki rossz jegyet hoz. Hogy gyűjtsek elég bátorságot és mit mondjak? Sürgős!!!

2015. nov. 22. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
tanulni kene hulyegyerek nem itt ejjel rinyalni...
2015. nov. 22. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Hidd el jobb lesz ha elmondod. Mondd,hogy nem érted a matekot,de kifogod javítani.
2015. nov. 22. 22:04
 3/4 anonim válasza:
93%
azért az túlzás, hogy emiatt lenne hülye. Lepontozhattok, de a matekot érteni kell, sajnos nem elég a könyv felett ülni... Ha valakinek nehéz, akkor nehéz... Mondd el esetleg előbb anyukádnak. Nagyon sajnálod, de ez van. Mást nem tudsz tenni....
2015. nov. 22. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
59%

Nem érti, de kifogja javítani. :D Azt, hogy? :D

Attól függ apukád milyen fajta ember.

Aki vevő az ész érvekre, és megértő, vagy aki fafej és képes megverni egy egyes miatt amiből lehet Ő is azt kapott. :)

2015. nov. 22. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!