Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el hogy új...

Hogy mondjam el hogy új iskolába fogok menni?

Figyelt kérdés
Még a családon kívül senki sem tudja. Hogyan mondjam el a tanároknak, az osztályfőnöknek, az osztálytársaimnak? Nagyon nem számítanak erre. A barátnőm is ettől félt pár éve mert nem akarja hogy elmenjek. És az osztályfőnököm is szeretné ha egybemaradna az osztály. Nagyon rossz lesz nekik és csodálkozni fognak. De mikor és hogyan mondjam el? Nagyon félek. És remélem hogy a barátnőm megértő lesz és felőlem minden héten is találkozhatnánk, de lehet hogy megsértődik. Nem tudom. Mit tegyek? A normális válaszokat köszönöm.
2015. márc. 19. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmondhatja helyetted a szülő is.
2015. márc. 19. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
A gyerekeknek meg nem mondod.
2015. márc. 19. 16:24
 3/4 kakasfajzat válasza:
Szerintem a tanároknak a szülők mondják el, osztálytársaidnak pedig mindenféleképp te mond el nekem sem tetszene ha nem mondaná el az osztálytársam hogy elmegy, tartsatok egy búcsú bulit érezd jól magad velük.
2015. márc. 19. 17:25
 4/4 anonim válasza:
Én szólnék a helyedbe az osztálytársaknak, a barátnődnek is ess túl rajta, úgyis kiderül mennyire erős a kapcsolatotok, az ofőnek meg ha te nem akarod hárítsd tényleg a szülőkre!
2015. ápr. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!