Szokott valamelyik tanárod káromkodni órán?
Figyelt kérdés
Nekem az angol tanárom néha szokott,pl: "Nyögd már ki hogy mi a szart jelent ez a mondat!" Hát na. Szereti a piát.2010. márc. 20. 20:39
1/8 anonim válasza:
a töri tanárom szokta mondani h "kitaposom a beleteket"
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem meg néha a fizika-kémia tanárom hogy: "Megtéplek édes fiam!" xD
2010. márc. 20. 20:47
3/8 anonim válasza:
Nálunk ennél csúnyábban beszélnek a tanárok, és nem csak néha. Szerintem felháborító.
4/8 anonim válasza:
Nekem a német tanárom tanított viccesen (szexre utaló szavakkal) de mindenki megtanulta amit meg kellett:))
5/8 anonim válasza:
nekem a töri és a föci tanárom(férj és feleség) össze vissza káromkodnak pl. kussolj ha lóf*szt se tudsz, már megint esik ez a k*rva hó, te inkább kussolj, h*lye liba, p*csába elfelejtettem a dogákat..stb. és vhogy mindig a szexhez lyukadunk ki..tökre látszik,hogy együtt élnek:D
6/8 anonim válasza:
nálunk a vegyületeket kell megerőszakolni hogy szétváljanak legalábbis a tanár szerint (kémián)
7/8 anonim válasza:
nálunk fizikán (angolul van): where's that shit of paper? i mean sheet...
matekon: az én felelőségemre vagytok bizva, és az én hibám lesz ha megb*sz a rézf*szú bagoly.
irodalom(öreg tanár folyamatosan csúnyán beszél. most csak pédákat írok)az a b*zi nagyképű gera. kapcsold le azt a b*zi zenét. rokkant agyú hervadt gyerek(oké ez nem csúnya, de hogy lehet ilyet mondani egy diáknak???)
8/8 A kérdező kommentje:
Nem értem,hogy miért van ez. Tán nem tudják már,hogy jó módjukban mit csináljanak???
2010. márc. 21. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!