Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az osztályba 5-en leszünk...

Ha az osztályba 5-en leszünk kb. az egyik nap akkor haza küldenek?

Figyelt kérdés
Szerintem semmi értelme tanítani 5 embernek most érettségi tantárgyakat mert lemaradnának a többiek és akkor újra meg kéne tartani az óra anyagát.

2015. nov. 17. 18:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Majd meglátod… Amúgy egy ilyen napot én a helyedben kihasználnék, hogy rákérdezek a tanároknál olyan korábbi dolgokra, amiket nem értettem. Ilyenkor nem csak az osztályt lehet lemaradással sújtani, hanem te magad is sok lemaradást be tudsz hozni, már ha van.

Másrészt mivel a gyerekeknek általában nem jut eszükbe maguktól a kérdezés, meg az iskolának valamennyire a felügyelet is dolga, ezért valószínű, hogy órán valami egyéb dolgot fogtok csinálni, szabadon beszélgetni, valamit játszani, filmet nézni… Ha elég nagyok vagytok, akkor az is lehet, hogy hazaengednek, ahogy írod.

2015. nov. 17. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!