Felvennének érettségis osztályba?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, most raktam le a szakács szakmát. Felvennének egy nappali tagozatos osztályba ami érettségizik? (állítólag vendéglátós suliba igen).2015. okt. 19. 10:44
1/2 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy milyen szakos suliba adod be. Szétkell nézni vannak ún. intenzív tagozatok ahol szakma után szerezhetsz érettségit. De lényegtelen, hogy odajártál e vagy nem vagy mást tanultál.
Mi sulinkba is volt ilyen. És rendszeresen volt néhány olyan fő aki nem hozzánk járt hanem egy másik suliba tök mást tanult.
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, minden -képpen fizetned kell érte.... elmultal 18 így sztem ezt nem tudod elkerülni. Jobban járnál ha levelezőre járnál de az előttem lévő hozzászóló sulijába próbáld meg :D az enyémben nem lehetett :/ mondjuk az egy nevesincs iskola volt. Ott semmit nem lehetett :P De ettől függetlenül én úgy tudom hogy 18fölött már nem tudsz nappali tagozatos gimnáziumot kezdeni
Gerda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!