Számotokra mennyire rossz jegy a hármas?
Általánosban rettentő rossznak számított számomra a hármas. Gimiben csak azokból tűrtem meg, amikből nagyon gyenge voltam (tesi, rajz, földrajz).
Most egyetemen sem szeretem a hármast, de van amiből örültem neki azért rendesen :)))
Jelenleg jogi egyetemen vagyok.
Ha nem akarsz továbbtanulni egyetemen, akkor szerintem a hármas nem rossz, ezzel a tudással simán le tudsz érettségizni.
Nekem attól függ miből kapom, törinél örülök a háromasnak, németből is...angolból is...fizikából is...
de mongyuk kémiából egy négyesért elbíram magam..
Amikor meg tudom h hát ez nagyon nem sikerült és nem is tanultam rá és azt mondja a tanár h kettes akor volt h örömömbe ugráltam :D
Én nem vagyok rossz tanuló..mindig négyes az átlagom, de idén ötös leszek :)
Nyugi nem olyan szörnyű az a háromas, lehet h nagyobb a tudásod, mint egy ötös tanulónak!
el sírom*
nem el írom :DDDDDDDD bocsi
Ez valóban attól függ, hogy mik a terveid a jövőre nézve, illetve az sem mindegy melyik tantárgyból. Mert ha valami fontosabb tárgyból, akkor nem árt belehúzni, illetve az sem mindegy milyen erős középiskola. Egyébként ha nem akarsz továbbtanulni, akkor ha ezt hozod végig, akkor egészen elfogadható.
Én most egyetemen vagyok, jogon, mint az egyik válaszoló, és sok tárgyból rettentően tudok örülni egy hármasnak. Itt mondjuk másképp van az osztályozás is, azért jóval mások a követelmények, de ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy nem mindegy hol kapsz hármast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!