Miért romlanak a jegyeim?
A nyelvtanon kívül mindig jeles tanuló voltam, az négyes. Viszont idén, hetedikben romlanak a jegyeim. Van már 2 hármasom nyelvtanból, egy irodalomból (azt már feljavítottam ötösre :)) egy föciből. Matekból szinte soha ne kaptam négyest, viszont most már kettő van :(
Többet tanulok mint eddig, bár igaz, hogy mostanában sok minden történt, nem nagyon tudok figyelni. A suliban is piszkának :(
Nem izto, de azért köszi :)
igazáól, rengeteget sírok, gondolom hormonok :)
mindig rossz kedvm van, csak barátokkal hülyülünk néha
imádok írni és rajzolni és ezek nyugtatnakde néha ugy elszontyolodok emiatt is, hogy nem vagyok elég jo
a nyelvtant félévig nem fogom tudni kijavitani én belehalok ha lesz 3-aom a biziben :o
zen a héten nem voltam suliba mert beteg voltam és jövőhéten fizikadoga, irodalomdoga, kémiadoga, németdoga, föcidoga és töridoga. fizikábol, irodalombol azt sem tudom miböl leszs. anyukám azt mondja "ugytünik be fogsz kapni pár egyest"
öszintén mondom soha nem volt hármasnál roszbb jegyem!
végül egész tűrhető lett :)
fizikának neki feküdtem és meglett 4,1 es átlaggal a négyes... a nyelvtan négyes lett, az irodalmat megadta a tanárnő. Ezen kívül még kémia lett 3,6-os átlaggal 4 es. Így 3 négyesem és 13 ötösöm lett:)
Teljesen ugyan ez lettem 4,5-ös àtlaggal,mivel ne szàmitjak bele a szorgalmad es a magtartàst,ezèrt 3 nègyesem lett: kèmia,földrajz,Matek.
Èn is most megyek nyolcba.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!