Abbahagyom az OKJ-t, help, miket kell intézzek, mi fog történni? (emelt családi,90-es kártya, kiiratkozás, stb)
szeptemberben jelentkeztem egy államilag támogatott képzésre, csak hogy elüssem az időt és kapjunk emelt családit és ezzel 90-es kártyát, amígy egyetemre pontot gyűjtök. Viszont a suli túl kemény lett én pedig nem tudtam mellette a nyelvre tanulni mellette így már 2 hete nem járok be. Mikor leszek kiírva, hol tudom ezt megnézni (nem akarok én kiiratkozni, mi van ha kapok még egy havi ösztöndíjat :D nem, nem kell visszafizetni, kérdeztem.)
De akkor most le kell mondani a családit, uge? Akkor a kedvezményes utazásra jogosító kártya, amit valamiért 2017-ig állítottak ki, azt vissza kell küldjem?
Miket kell még elintézni?
ja és ha nem teszed meg magadtól külön fel is fognak szólítani, hogy add le a diákod/utazásra jogosító kártyád az irodán.
meg is égetheted magad.
A 90-es kártyának semmi köze ahhoz az irodához, mi a francért adnám le oda?
Amúgy azóta nem voltam bent, de még mindig diáknak számítok :D és támogatást is kapok. Remélem félév után kitesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!