Mindegy, hogy kiiratkozás vagy kicsapás miatt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam jól megfogalmazni mi is lenne a kérdésem, szóval íme a magyarázat:
Azt olvastam, hogy:
"Ha állami ösztöndíjas képzésre jártatok, a beiratkozáskor aláírt hallgatói nyilatkozat értelmében vissza kell fizetnetek az igénybe vett, a tandíj összegével megegyező támogatás ötven százalékát. Mentesültök ez alól, ha alapképzésben vagy felsőoktatási szakképzésben egy aktív félév, osztatlan szakon pedig legkésőbb két aktív félév után hagyjátok ott az egyetemet."
Az lenne a kérdésem, hogy számít az, hogy én iratkozom ki vagy az iskola küld el? Vagy mindegy és két aktív félév osztatlan képzés esetén nem kell visszafizetnem semmit(?)
Elnézést, ha egy kicsit kusza lett, a normális válaszokat és segítséget előre is köszönöm!
2015. okt. 19. 15:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!