Mien tapasztalataitok vannak az érettségiről?
A nehézség mindíg attól függ hányast akarsz elérni..
A kettesért tényleg nem kell tudni sokat, csak azzal nem is mész semmire se..
Az érettségi önmagában manapság annyit sem ér mint egy vagyonőrbizonyítvány.
Kizárólag továbbtanuláshoz van értelme érettségizni..
Gyakorolj hogy ne érjen meglepetés, ha pedig vmi xarul sikerül (2 es) akkor inkább bukj meg és menj ősszel a pótra, több értelme van mint később fizetni érte hogy javíthasd...
Én előtte sem paráztam rá (ilyen vagyok, így könnyen beszélek :D). Neked is csak azt tanácsolom, minél kevesebb kefét eszel, annál jobban fog sikerülni. Tanulj a legjobb tudásod szerint, mikor odakerülsz, fogadd el, h tőled ennyi telik, ne magolj még az utolsó pillanatban is, vizsga előtt fél órával SEMMIKÉPPEN NE nézd át mégegyszer (kutatások bizonyították, h ennél rosszabbat nem tehetsz).
Lazulj el, és az érettségi reggelétől vedd lesz*rósra a figurát. Ha körülötted várakozás közbe mindenki tanul, te sétálj egyet, vagy ha cigizel gyújts rá. Ha sikerül ellazulnod, akkor még jobban is sikerülhet, mint amire számítasz.
Ne görcsölj rá, a tanáraid csak azt akarják, h tanulj, bár nem a legjobb taktika ehhez berezeltetni a népet, de ők sajna ebben hisznek. Ne csak utólag röhögj majd rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!