Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen irányba...

Szerintetek milyen irányba tanuljak majd tovább?

Figyelt kérdés
Jelenleg szakközépiskolába járok angol nyelvi osztályba, ezen kívül informatika szakra. A nulladikos évfolyamban vagyok jelenleg, és azon gondolkoztam a napokban, hogy ha ezt az iskolát befejezem, akkor hogyan tovább? Az iskola lehetőséget ad középfokú nyelvvizsgára, és plusz egy év OKJ-s rendszergazdai képzésre. Ezt szeretném elvégezni majd, de szerintem ez után még tovább kéne tanulni. Nem vagyok tisztában a középiskola utáni képzésekben, ezért szeretnék segítséget kérni ezzel kapcsolatban. (mennyit kereshetek majd közép- illetve főiskola után, könnyű- e elhelyezkedni, mennyire van szükség rendszergazdákra, stb.)

2015. okt. 4. 18:35
 1/1 anonim válasza:
Magyarországon rengeteg rendszergazdát keresnek és külföldön is! :DD Najó nem leszek paraszt! Azzal a szakmával kitörölheted. Nagy mázli kell, hogy elhelyezkedj benne. Ha már ingyenes az első 2 képzés, akkor válassz jól! De úgy is van még pár éved eldönteni. Kitudja... 5 év után lehet rendszergazda hiány lesz. :D
2015. okt. 13. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!