Szerintetek ezzel az érdeklődéssel/tudással milyen irányba tanuljak tovább? Lent
170 (vagy 180) cma határ stewiknak, amúgy meg "légiutaskísérő", mert a stewi az szexista.
Vagy elmész valami néprajzkutatónak, mint Lőrinc L. László a tibetológia-szakon (ott mondjuk nem angolt meg németet fogsztanulni...), vagy mittomén, valami gépész/műszaki aminél műszaki rajzokat gyárthatsz.
Amúgy a "művészet" szeretete nem életképes magában, viszont számviteli munkatársként talán lehet munkád.
Mérlegeld ezt is.
tegnapelőtt 20:30
steward a kukis, stewardess meg a puncis. Magassági korlát nincsen, annyi, hogy fel kell érni a felső kabint, szóval ha másfél méteres karod van, mehetsz :D
Kérdező, jól akarsz keresni, sikeres karriert szeretnél, vagy csak tespedni akarsz, álmodozni, merengeni, művészkedni, pénz nélkül tengni-lengni?
Ha nagyon szépen rajzolsz lehetnél mondjuk tetováló, megrendelésekre csinálhatnál rajzokat, vagy valamilyen grafikus irányba elindulhatsz. A nyelvekkel meg lehetnél tolmács.
Azt csináld, amihez kedvet és kitartást érzel magadban, egy kényszerdöntés, olyan foglalkozás, amit ráderőltetnek tönkre teheti az életedet. Talán meg tudsz belőle élni (manapság ki tudja), de csak egyszer élsz, csináld úgy, hogy ne bánd meg :))
A tetoválóra én is gondoltam, de szereintem anyuék ki is csapnának itthonról, ha ezt bejelenteném. De gazdasági irányba semmiképp se akarok továbbmenni, ugyanúgy járnék mint a nővérem. Utolsó, Neked teljesen igazad van, hogy csak egyszer élünk..én sem akarom elcseszni az életem, mostmég csak 17 éves vagyok, tudom, sokan ölnének azért, hogy ha még egyszer ennyi idsek lennének, mennyi mindent máshog cisnálnának :) mindenképp olyan irányba akarok haladni, ami érdekel.
Tolmács sajnos csak úgy lehetek, ha van előtte valamilyen diplomám, legalábbis én nem találtam olyan képzést, ahol ne kellene.
Feri a böszme: nem akarok naaaaaaagy karriert, álomkocsit satöbbi, annak árán, hogy belül egy kiégett, megkeseredett ember legyek...tisztes megélhetést szeretnék olyan munkából, amit szívesen csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!