Ötletem sincs hogy milyen irányba tanuljak tovább jövőre érettségizek és semmi ötletem sincs most junius ba megyünk ki családdal külföldre és itthon a nagy téma hogy hol érettségizzek itthon vagy külföldön?
Figyelt kérdés
És ugye hogy milyen irányba menjek tovább2012. máj. 12. 20:18
1/2 anonim válasza:
Nos, ez tök jó. És mi a kérdés? Mit vársz tőlünk?
Ne várd, hogy mi mondjuk meg neked, hogy mi legyél, neked kell tudni. Egyáltalán biztos, hogy egyetemre, főiskolára akarsz menni?! Nem muszáj ám mindekinek, bár ezt éreztetik is, hiszen nagyon lecsökkentették az államilag támogatott képzéseket.
Egyébként mi érdekel? Milyen tantárgyakból vagy jó, miket szeretsz? Sulin kívül, mi az ami még érdekel, amit szívesen csinálsz?
17/L
2/2 A kérdező kommentje:
Engem nagyon érdekel a biológia kémia társadalomismeret. Pszihológia ágon szerettem volna tovább tanulni mert én szeretem meghallgatni az embereket tanácsot adni együtt megoldani a problémákat egyszerűen szeretek segíteni :)) A másik az él sportolás volt de arról lekéstem :)
2012. máj. 12. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!