Az orvosi egyetemekre jó pasik járnak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 14:46
11/22 anonim 

válasza:

Persze!!! Ki vannak válogatva!! A 180 felettiek a sebészek,az őszülű halántékúak az urológusok,a hosszú ujjuak a nőgyógyászok,a 160 alattiak a belgyógyászok,a púpos és kancsal,azok pedig a pszichiáterek.A többieket cipőméret szerint szétosztják a maradék területekre.:-))
12/22 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm a válaszokat, éreztem, hogy hülyeséget kérdeztem, de legalább lesz miket mondanom az osztálytársamnak, aki ezért akar orvosira menni, mert azt hallotta, hogy oda jó pasik járnak... Tiszta bolond amúgy, remélem, hogy ha orvos lesz belőle, akkor nem kerülök a közelébe... :D
2010. márc. 14. 16:12
13/22 anonim 

válasza:

Ezt én is hallottam annó:) Mondjuk én nem ezért mentem orvosira:D De én nem látok olyan hihetetlenül sok jó pasit...kb annyi lehet mint máshol:D De lányból kifejezetten kevés kivételes szépség van.
14/22 anonim 

válasza:

Hát ha azért megy az orvosira, mert jó pasik járnak oda, meg fogja szenvedni azt az 1-2 évet, amíg ki nem rúgják...
15/22 anonim 

válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-14 15:04
Nem orvosira járok, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy mást jelent gimiben kitűnőnek lenni, meg az orvosin... :D De ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy ez a stréber-nem stréber dolog csak egy elmélet és nincs jelentősége.
16/22 anonim válasza:
visszakérdezek: Láttál már helyes orvost?????
17/22 A kérdező kommentje:
Egyébként egyszer láttam már helyes orvost, mondjuk kicsit sem volt gáz, azért kerültem be hozzá vizsgálatra, mert a húgom fejbe vágott a begipszelt kezével, aztán magyarázkodhattam, hogy mi bajom van... :D
2010. márc. 22. 20:00
18/22 anonim válasza:
na! szóval.. ha láttál már helyes orvost, elképzelhető, hogy az orvosira is járnak helyes pasik..
19/22 anonim válasza:
dehogy! Az orvosira csak azokat veszik fel, akiket a szépfiúképzőbe nem vettek fel!!!!!
20/22 anonim válasza:
szépfiúképző??!!!hehhehe.. ez jó!!!!
Tényleg, de most akkor mi lehet ebből a szempontból az orvosi ellentéte?? Mondjuk a rendőrtiszti??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!