Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az orvosi egyetemekre jó...

Az orvosi egyetemekre jó pasik járnak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 14:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
jézus...ilyen hülye kérdéssel ne akarj orvosira menni..
2010. márc. 14. 14:54
 2/22 A kérdező kommentje:
Én nem is akarok, egyik osztálytársam magyarázza ezt folyton, én meg nem akarom elhinni neki, ezért kérdeztem meg. :D
2010. márc. 14. 14:55
 3/22 anonim válasza:
84%

Nem értem a kérdés mögött meghúzódó tartalmat. :S Csak azért orvosi egyetemre nem érdemes menni, ha nem érdekel, mert jó pasik járnak oda. Hidd el hogyha csak azért mész orvosi egyetemre, akkor később meg fogod bánni.

Üdv.

2010. márc. 14. 14:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem felvételi követelmény a jó kinézet, márcsak azért sem, mert az izlések eléggé különböznek, és nehéz lenne a döntés.
2010. márc. 14. 14:56
 5/22 anonim ***** válasza:
67%

Arányában pont annyian vannak mint máshol..

Ha meg nagyon elemezni akarod a helyzetet,akkor inkább az lenne a logikus h.nem annyira jóképűek,inkább a csúnyácskák,"szerencsétlenek" kerülnek oda.Mivel ahhoz elég strébernek,jó tanulónak kell lenni h.bejuss,és az ilyen szorgoskák általában nem csajoznak,aki meg sokat csajozik,éli az életét,az nem tanul annyit,h.bekerüljön...

De ez is csak egy hülye elmélet,semmi alapja nincs.

2010. márc. 14. 15:00
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Mi az hogy jó pasik???Mindenkinek más jön be nem???

Amugy meg csak pasizni inkább ne menj!

2010. márc. 14. 15:02
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát remélem, nem egy olyannak fekszek majd egyszer a kése alá, akinek ez volt a szempont...
2010. márc. 14. 15:02
 8/22 anonim ***** válasza:
61%
ismerek olyan embereket és én is ilyen vagyok, aki bulizik, éli az életet, olykor részeg meg minden, mégis kitűnők vagyunk gimiben. ezt a nemtomhanyadik válaszólnak üzenem :D
2010. márc. 14. 15:04
 9/22 anonim ***** válasza:

sztem nekem üzented:)

azért is írtam h.ennek az elméletnek sincs sok értelme..:D

2010. márc. 14. 15:07
 10/22 anonim ***** válasza:
44%

Én sajnos egy olyan orvosis csajt ismertem egyetem alatt, aki a kocsmában többet ivott mint én, fiú létemre O.o

Na, ott szállt el az orvosokba vetett maradék bizalmam...

2010. márc. 14. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!