Milyenek az esélyeim?
Figyelt kérdés
Jövöre végzek az épitészmérnöki szakon és diplomás épitészmérnök lesz belölem. Már egy csomo cégnél voltam gyakorlaton es mind tetszett, de engem valahogy kulfold vonzz.
Szerintetek hol lenne esélyem elhelyezkedni hat olyan közepes angol tudással majdnem perfect spanyoltudással egy kis némettudással (kb A2-B2 kozott) és hat franciául meg portugálul is tudok de NAGYON keveset.
Szerintetek spanyolországba lenne esélyem esetleg Németben? Ha igen akkor jobban megtanulnam a nyelvet...
Vagy egyaltalan itthon?? Keresett ez a diploma? Valami személyes tapasztalatok?
2015. szept. 26. 10:36
1/1 anonim válasza:
Szerintem előbb itthon szerezzél gyakorlatot, és csak utána érdeklődjél a külföldi lehetőségek iránt, főleg,ha a nyelvet sem tudod tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!