Minden suliban nézik a nyolcadik félévet, legalábbis ebben a kettőben biztosan.
Boronkaysként azt mondom, hogy nyugodtan bepróbálkozhatsz, jelöld meg elsőnek a Borót, ezen belül valamelyik nyelvi előkészítős szakot, mert 1.: tudsz majd legalább angolul, és minél előbb nyelvvizsgád lesz, 2.: a nyelvielőkészítőkre, valamint a gépész, hardver, és elektronika szakokra lehet legkönnyebben bejutni. Na meg ott van a sport osztály, de tanulmányilag őket még nem sikerült nagyon megfigyelnem, mivel elég friss még ez a dolog. A Madáchot csak egy másodlagos lehetőségként jelöld be.
2014. szept. 15. 18:49
2/6 anonim válasza:
Anno mikor én jelentkeztem, a boro nem nézte a 8. félévet, de lehet hogy azóta változtak a dolgok. Egyébkét csak addig tűnik nagy dolognak, ha valaki boronkays, míg be nem kerülsz. Akkor majd rájössz, hogy ide mindenkit felvesznek ;)
2014. szept. 17. 15:44
3/6 anonim válasza:
2012-ben felvételiztem, akkor nézték a nyolcadik félévet. A második válaszolónak teljes mértékben igaza van. (Első voltam.)
2014. szept. 18. 19:22
4/6 A kérdező kommentje:
Minmum hány pontos felvételit kéne írnom ha a angol előkészítőre vagy angol haladó, német kezdőre szeretnék menni ha ezek az átlagaim?
2014. okt. 23. 12:34
5/6 anonim válasza:
Én 2012-ben 78 pontos felvételivel kerültem be szakmai angol nyelvi előkészítőre, szóbelim nem volt. Azóta ez az egy éves szak nincs, hanem egybe van vonva valami más szakmai tantárggyal, vagy gimnáziumi osztállyal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!