Valóban kihagyom az egyetemi élet "lényegét", ha nem járok el bulizni?
Idén kezdtem az egyetemet, egy elég kemény szakon, amit rengeteg szaktársammal ellentétben tényleg komolyan veszek (sokan már az ELSŐ előadásokra se jöttek be. Bár lehet, hogy ez csak nekem fura)
Minden héten van buli, amit az egyetemi HÖT szervez, egy szórakozóhelyre a városba. Nem szeretem az ilyen zenét, ma akkor élvezném, ha retró számokat játszanának (ezt biztos cikinek tartják páran, de nem zavar :) nekem ez tetszik), nem iszom alkoholt, mert nem bírok semmit sem meginni, ami nem víz, egyszerűen felkavarják a gyomromat más innivalók (tehát üditőket sem iszom), undorodom a cigifüsttől stb. Ma ezt elmeséltem így pár szaktársnak, akik közölték velem, hogy antiszociális vagyok és, hogy kihaoym az egyetemi élet lényegét.
Kedvelem a baráti körben tartott bográcsozást, szeretek utazni (főleg barátokkal), a házibulikban is szívesen veszek részt, de nekem egyáltalán nem hiányzik, hogy hajnalig legyek egy csomó részeg között, úgy hogy reggel nyolckor előadás van (és katalógus), ráadásul sokan 10ezer forintokat elvernek egy éjszaka alatt.. Lesz nemsokára szabad egyetem is, fakultatív egyetemi programokon részt veszek, érdekődöm a diákszervezetek iránt is, de elbizonytalanodtam emiatt, amit ma mondtak. Szinte a szak kétharmada ott lesz a bulin (legalábbis a csodálatos FB esemény szerint). Valóban ez a lényege az egyetemi életnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!