Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen most az egyetemi élet...

Milyen most az egyetemi élet Pécsett, milyen most ott diáknak lenni?

Figyelt kérdés
Jövőre készülök egyetemre, és nem tudok Budapest és Pécs közül dönteni. Pécset nagyon szeretem viszont mivel székesfehérvár mellett lakom, így nyilván Pest sokkal előnyösebb lenne, viszont nem szeretem azt a várost, nekem túl nyüzsgő. Kíváncsi lennék, hogy milyen most az egyetemi élet Pécsen, milyen rendezvények vannak, milyen szórakozási lehetőségeket találok.

2014. nov. 3. 22:24
 1/2 anonim válasza:
100%
A leírtak alapján pont neked való Pécs! Ugyan így voltam ezzel én is. Pesten mindig nyüzsi van. Pécset viszont csak akkor, ha keresed a nyüzsit. :) Rengeteg program van, akár egyetemi vagy kulturális. Mindenki megtalálja a saját szórakozását.
2014. dec. 27. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen Pest Pécs egy gusztustalan város itt éltem le az egész eddigi életem alig varom h felkoltozhessek Pestre vagy ha minden jól alakul meg messzebb..itt a nyüszít azt tényleg úgy kell keresni de nagyítóval mert évi vagy kétszer ha van olyan alkalom amikor nem kihalt a hely este
2015. febr. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!