Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kaptam egy 1-est ma töriből....

Kaptam egy 1-est ma töriből. Elmondjam szerintetek vagy ne?

Figyelt kérdés

Az a gáz, hogy a szüleim nagyon szigorúk iszonyatosan. és ha ezt metudják, midnentől el leszek tiltva le lesz mondva a net meg minden...

Ma kaptam ugye, és ha most elmodnom akkor az lesz, hogy eddig miért nem mondtam és, hogy hogy mertem gépezni...

A másik verzió az, hogy kedden modnom meg, és előadom a hattyú halálát, ami amugy nem szokott bejönni...

Szerintetek mi leszen?

Jah és tudom, hogy tipikus tini probláma, bunkók kínéljenek.

14/L

2010. márc. 12. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

szerintem felesleges elmondani.szülőin valószínűleg ugyis kiderül, de addig is tudsz mellé jobb jegyeket is szerezni...és a szülőiig meg tudzs még gépezni, meg addig sem vagy eltiltva semmitől

én így csinlnám :)

16L

2010. márc. 12. 19:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el. Megkönnyebbülsz tőle. A reagálásaidból is az jött le, hogy Te is inkább ezt szeretnéd, mint tovább hazudozni. Sok szerencsét!
2010. márc. 12. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el, jobban fogod magad érezni. De azt se felejtsd el mondani, hogy tudod, hogy ez a te hibád, hogy nem tanultál, de amint lehet, kijavítod, és nem lesz több ilyen.
2010. márc. 12. 19:44
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

osztálytársam úgy csinálta,hogy kapott egy rosz jegyet akkor nem mondta el.

aztán kapott mellé mondjuk 2 jó jegyet és a következő volt:

anyu multkor kaptam fizikából egy egyest,de nyugii mert kijavítottam.

ez frankón bejött neki mindíg,énis alkalmaztam párszor,nálunk bevált:D:D:D x)

2010. márc. 12. 22:43
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat :D Elmondtam... tök jól megúsztam (anyumnak mondtam el), és jókedvében volt meg előadtam a sírásrt... szal megúsztam, hogy ha kuijavítod kövi órán nem szólok apádnak :D Jó pillanatban kaptam el...

Mégegyszer köszi a válaszokat, és tényleg megkönnyebbültem.

Sőt még netezhetek is :D

2010. márc. 12. 23:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Na örülök neki:D Jobban jártál szerintem így, h elmondtad:D
2010. márc. 13. 10:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy sikerült, szerintem is ez volt a legjobb döntés. Ez egyén kérdése, aki nagyon lelkis annak nem jó bent tartani, mert csak rosszul érzi magát, viszont van akiről lepereg, mintha semmi sem történt volna. Jó gépezést!
2010. márc. 13. 11:28
 18/18 anonim ***** válasza:

de ez egy abszurd helyzet

mi az, hogy ,,hakijavítodnemmondomelapádnak" ez nekem túlzásnak tűnik, meg maximalizmusnak

mi lesz így később?

2010. márc. 13. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!