Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kaptam egy 1-est ma töriből....

Kaptam egy 1-est ma töriből. Elmondjam szerintetek vagy ne?

Figyelt kérdés

Az a gáz, hogy a szüleim nagyon szigorúk iszonyatosan. és ha ezt metudják, midnentől el leszek tiltva le lesz mondva a net meg minden...

Ma kaptam ugye, és ha most elmodnom akkor az lesz, hogy eddig miért nem mondtam és, hogy hogy mertem gépezni...

A másik verzió az, hogy kedden modnom meg, és előadom a hattyú halálát, ami amugy nem szokott bejönni...

Szerintetek mi leszen?

Jah és tudom, hogy tipikus tini probláma, bunkók kínéljenek.

14/L

2010. márc. 12. 18:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%

lázadj :D

egy egyes miatt nem dől össze a világ,állj ki a jogaidért,ne hagyd magad.xD

2010. márc. 12. 19:01
 2/18 anonim ***** válasza:
34%

Nem azért, de az ilyen szülő szó szerint sz*r.

Nem így kell nevelni és ösztönözni a gyereket...

2010. márc. 12. 19:03
 3/18 anonim ***** válasza:
38%
Mondd meg neki,hogy az egyes sokkal jobb a kettesnél,és a hármasnál is! Mert ez így van! Ha kapsz egy hármast,akkor azt azért kapod,mert tanultál,de nem mindent. Ha egy egyest kapsz,az azt jelenti hogy nem tanultál,nem pedig azt h tudatlan vagy:)
2010. márc. 12. 19:06
 4/18 A kérdező kommentje:

na de hogy lázadjak????

Volt már oylan, én szívtam emg, na megyek elmdom nekik.

Hello drága halál....

2010. márc. 12. 19:08
 5/18 anonim ***** válasza:
38%
Én nem mondtam volna el!XD Ha ilyen szemetek meg főleg XD 23/L
2010. márc. 12. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem keress egy olyan pillanatot, amikor jó kedvükben vannak. Ha a rossz kedvüket tetézed még a karóddal is, annak hatását valószínűleg nem szeretnéd megismerni.

Mondd el nekik, mielőtt maguktól jönnének rá (kérik az ellenőrződ, vagy szülői értekezlet/fogadóóra - ezeket ne várd meg). A büntetés kiszabását várd meg, majd "fellebbezz", kérj enyhítést, próbáld rávezetni az ősöket arra, hogy attól, hogy nincs net, tv meg hasonlók, még nem fogsz jobban tanulni. Hányd a szemükre, hogy miért csinálják azt, hogy amikor rossz jegy van, akkor van büntetés, a jó jegyért viszont még egy fejsimogatás sem jár. Ha pedig nem jön be, csak azt tudom javasolni, hogy vigyél haza minél több rossz jegyet; ebből láthatják (te pedig majd mondhatod, hogy "én megmondtam előre"), hogy tényleg nem tanulsz jobban attól, hogy nincs tv, nincs net, nincs lógás a haverokkal, és nincs semmi, amitől jól érezhetnéd magad, csak a tanulás, a tanulás és a tanulás. De ezt tényleg csak végső megoldásként alkalmazd, elvégre magadért tanulsz, nem a szüleidért.

Szorítok neked ;)

2010. márc. 12. 19:10
 7/18 A kérdező kommentje:

Még nem modntam el, uhhhh de lelkismeret furdalásom van... és tom, hogy kedden is ugyaniylen rossz lesz és már túla akrok lenni rajta...

De nem tudok dönteni

2010. márc. 12. 19:11
 8/18 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy akkor rosszabbul tnaulok, mert nem fogom kibírni... Na kkor elmdondjam most?
2010. márc. 12. 19:13
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Már rég túllennél rajta
2010. márc. 12. 19:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mond el, nekem ilyenkor napokig görcsbe van a gyomrom, aztán végül kibukik belőlem és elmondom:) Mármint régebben ez volt, ma már szerencsére nem szigorúak, meg tudják az össze jegyemet , meg tanulok is, de rlégen nagyon rossz volt. Szerintem legyél túl rajta, de lássák rajtad h megbéntad, még sírhatsz is:) és majd megkérdezik mi a baj, és elmondod:) 17/L
2010. márc. 12. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!