Kaptam egy 1-est ma töriből. Elmondjam szerintetek vagy ne?
Az a gáz, hogy a szüleim nagyon szigorúk iszonyatosan. és ha ezt metudják, midnentől el leszek tiltva le lesz mondva a net meg minden...
Ma kaptam ugye, és ha most elmodnom akkor az lesz, hogy eddig miért nem mondtam és, hogy hogy mertem gépezni...
A másik verzió az, hogy kedden modnom meg, és előadom a hattyú halálát, ami amugy nem szokott bejönni...
Szerintetek mi leszen?
Jah és tudom, hogy tipikus tini probláma, bunkók kínéljenek.
14/L
lázadj :D
egy egyes miatt nem dől össze a világ,állj ki a jogaidért,ne hagyd magad.xD
Nem azért, de az ilyen szülő szó szerint sz*r.
Nem így kell nevelni és ösztönözni a gyereket...
na de hogy lázadjak????
Volt már oylan, én szívtam emg, na megyek elmdom nekik.
Hello drága halál....
Szerintem keress egy olyan pillanatot, amikor jó kedvükben vannak. Ha a rossz kedvüket tetézed még a karóddal is, annak hatását valószínűleg nem szeretnéd megismerni.
Mondd el nekik, mielőtt maguktól jönnének rá (kérik az ellenőrződ, vagy szülői értekezlet/fogadóóra - ezeket ne várd meg). A büntetés kiszabását várd meg, majd "fellebbezz", kérj enyhítést, próbáld rávezetni az ősöket arra, hogy attól, hogy nincs net, tv meg hasonlók, még nem fogsz jobban tanulni. Hányd a szemükre, hogy miért csinálják azt, hogy amikor rossz jegy van, akkor van büntetés, a jó jegyért viszont még egy fejsimogatás sem jár. Ha pedig nem jön be, csak azt tudom javasolni, hogy vigyél haza minél több rossz jegyet; ebből láthatják (te pedig majd mondhatod, hogy "én megmondtam előre"), hogy tényleg nem tanulsz jobban attól, hogy nincs tv, nincs net, nincs lógás a haverokkal, és nincs semmi, amitől jól érezhetnéd magad, csak a tanulás, a tanulás és a tanulás. De ezt tényleg csak végső megoldásként alkalmazd, elvégre magadért tanulsz, nem a szüleidért.
Szorítok neked ;)
Még nem modntam el, uhhhh de lelkismeret furdalásom van... és tom, hogy kedden is ugyaniylen rossz lesz és már túla akrok lenni rajta...
De nem tudok dönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!