Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akarja valaki hogy korrepetálj...

Akarja valaki hogy korrepetáljam töriből a nyáron?

Figyelt kérdés
Természetesen ingyen. Mondjuk msn-en keresztül.
2011. júl. 17. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem jót tenne. :) Semmit nem tudok belőle,talán 1-2 évszámot meg mellékes dolgokat ami csak úgy bennem maradt.Pedig szeptembertől eléggé rá kell startoljak.

írj privit!

2011. júl. 17. 11:12
 2/6 anonim válasza:

nem akarok megbántani senkit, de töriből miért szorul valaki korrepetálásra?

Úgy értem, ez nem matematika, fizika vagy hasonlók, le kell ülni és meg kell tanulni.

Persze könnyebben bennemarad az ember fejében a tananyag, ha valaki értelmesen meséli el, de megtanulni csak saját magunk tudjuk, ezért nem értem, minek a korrepetálás?

2011. júl. 20. 10:30
 3/6 anonim válasza:

No, mérjük össze tudásunkat:D Na jó nem:D

Viszont osztom az előző véleményét, de ha lehet töri korrepetálást is csinálni, esküszöm én is bevállalom:D

2011. júl. 20. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem pl. jól jönne ha valaki segítene forráselemzésben. Jövőre emelt szintűt szeretnék tenni!
2011. júl. 20. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
sokat segíthet az is ha valakivel átbeszéled, sokkal jobban megmarad, szóval igenis lehet töriből korrepetálni :)
2011. júl. 20. 11:33
 6/6 anonim válasza:

10:43 vagyok

hm értem, végül is van benne valami:D

Mondjuk én még csak 10.es voltam idén. Jövőre töri fakt aztán hát cél az emelt töri:D

2011. júl. 20. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!